De overheid en u

De vergoedingen en regelingen in Nederland voor kinderopvang zijn zeer nauwkeurig door de overheid geregeld. Was het vroeger zo dat de vergoedingen door uw werkgever betaald moesten worden, tegenwoordig heeft de overheid die verantwoordelijkheid op zich genomen.

Ook is er natuurlijk veel leuke en interessante informatie op het internet te vinden op het gebied van kinderen en opvoeden.

Hieronder vindt u een aantal links die u misschien verder kunnen helpen met het vinden van antwoorden. Mochten er toch nog onduidelijkheden zijn, dan kunt u via contact  uw vraag bij ons stellen, wij zullen proberen u verder te helpen.


Klachtenregeling.

Het Paleis heeft een interne en externe klachtenregeling die heel laagdrempelig is. We horen het graag van ouders als zij tegen zaken aanlopen die misschien beter anders kunnen/moeten.
Het gaat om de zorg voor uw kind! Deze klachtenregeling wordt uitgebreid beschreven in de informatie brochure. Deze brochure ontvangt u op het moment van inschrijving van uw kind(eren). Ook is de procedure te vinden op de website via de link: klachtenregeling

Wel vindt u een link in de rij hieronder die verwijst naar de website van de geschillencommissie.

Belastingdienst Informatie over kinderopvangtoeslag
Ouders Online ouders.nl
Landelijk register Kinderopvang landelijkregisterkinderopvang.nl
Veiligheid veiligheid.nl
Loes loes.nl
Geschillencommissie degeschillencommissie.nl

 

Kom eens kijken!

Nieuwsgierig naar 1 van de locaties, onze visie, passie en beleid? Maak vrijblijvend een afspraak voor rondleiding en wij vertellen u graag meer over ons kinderdagverblijf.