Welkom op "het Paleis"

Waar vind ik “het Paleis”?

locatie-kdv1

Dagopvang

Locatie Haghoek

bso-locatie

BSO "de Schatkamer"

Locatie de Haghoek

locatie-mare

BSO "de Mare"

Locatie Windmolenbroek

ph-locatie

BSO "het Sportpaleis PH"

Locatie Schelfhorst

waarom paleis

Waarom het paleis

Omdat kinderen van baby tot tiener, de ruimte nodig hebben om te spelen, te ontdekken, te ontwikkelen en plezier te maken, zijn bij ons de groepsruimtes groter dan de wettelijke normen. Ook hebben we een aparte binnenspeelplaats van 150m2 waar de kinderen lekker kunnen fietsen, rennen, bouwen enz. heerlijk als het buiten zo hard regent.

Het Paleis is een opvang waar we, met uitstekend gekwalificeerde en betrokken groepsleiding, er naar streven dat uw kind(eren) het echt als een Paleis zullen ervaren. Het Paleis zal een vertrouwde plek zijn waar u uw kind met een gerust hart naar toe zult brengen. We nodigen u van harte uit om kennis met ons te maken en geven u graag een rondleiding in Het Paleis.

Kom eens kijken!

Nieuwsgierig naar 1 van de locaties, onze visie, passie en beleid? Maak vrijblijvend een afspraak voor rondleiding en wij vertellen u graag meer over ons kinderdagverblijf.

Verhalen uit het paleis

Gisteren vierden wij de verjaardag van onze lieve Boukelien! We hebben hard gezongen en heerlijk gesmuld! 🥳
Hiep hiep hoera! J. Is 2 jaar🥳 Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieve meid! We hebben een leuk feestje gehad 🎊  
NIEUW! Buitenschoolse opvang ‘de Kristallen’. Voor wie? Kinderen uit groep 1 of 2 die op vrijdagochtend geen school hebben Wanneer ? Elke vrijdag van 07:00-13:00 (m.u.v. schoolvakanties) Meer informatie of aanmelden? administratie@kovhetpaleis.nl
Hoeraaaa! De Oom en Tante van Stijn zijn afgelopen zaterdag getrouwd, Stijn nam voor ons heerlijke cakejes mee! ❤️